Slagwerkgroep

Onlangs heeft het bestuur van Oldemarkter Fanfare het besluit moeten nemen om te stoppen met de slagwerkgroep.  Met deze beslissing is na ruim 50 jaar een einde gekomen aan dit onderdeel van de muziekvereniging.

Het afgelopen jaar had de slagwerkgroep te maken met een teruglopend ledenaantal en daardoor waren er helaas geen toekomstmogelijkheden voor deze groep.

Gelukkig zal de slagwerkgroep niet helemaal uit beeld verdwijnen. Het is de bedoeling om op projectmatige basis een optreden te verzorgen tijdens de jaarlijkse uitvoering van Oldemarkter Fanfare. Voor dit project hebben zich al enkele oud-leden en slagwerkers aangemeld, meer oud-leden zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden kan via het emailadres van de vereniging oldemarkterfanfare@hotmail.com